Obiecte Promotionale - promofactory.ro  logo
× Obiecte promotionale COVID-19 Home Office Produse Eco EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Produse unicate Marci Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
Cosul pentru cerere oferta este gol.
Cosul pentru cerere oferta este gol.

Pix touch screen Touge

Pix touch screen din plastic, mină albastră.
AP809378-10
Pret: 0,80 Lei + tva
3.271 db pe stoc

Pix touch screen Touge Alter culori

Pix touch screen Touge Personalizare

Pozitie: I. Test - jobbkezes
Personalizare: Tampografie (P0)
Personalizare culori max: 4
Personalizare marima max: 60 x 6
Pozitie: I. Test - jobbkezes
Personalizare: Print UV (UV)
Personalizare culori max: Full Color
Personalizare marima max: 60 x 5
Pozitie: II. Test - balkezes
Personalizare: Tampografie (P0)
Personalizare culori max: 4
Personalizare marima max: 60 x 6
Pozitie: II. Test - balkezes
Personalizare: Print UV (UV)
Personalizare culori max: Full Color
Personalizare marima max: 60 x 5

Pix touch screen Touge informatii de ambalare

Min 50 buc
Carton buc 1000 buc
Greutate carton brut 11 kg
Greutate carton net 10 kg
Marime carton 48x10x20 m
Volum carton 0.02976 m3

Pix touch screen Touge Informatii de stock

Materiale promotionale similare

Pixuri

Printre cele 1000 de pixuri gasim si instrumente de scris mai ieftine dar si cele exclusive. Aceste obiecte promotionale au o impresie deosebita se poate realiza prin utilizarea pixurilor care te reprezinta cel mai mult ales cu grija din oferta noastra obiecte promotionale. Pixul ales exclusiv pentru utilizator si personalizat de exemplu pixurile Charles Dickens dau impresie de eleganta si stil remarcabil. Produsele pot fi personalizate cu renumitele cristale Swarovski pentru cei care doresc stralucire. La noi puteti comanda si instrumentele de scris CROSS un brand de lux, ce îmbina clasicul cu modernul .Daca doriti sa oferiti partenerilor, prietenilor sau celor dragi un cadou sau sa promovati afacerea dumneavoastra, nimic nu e mai simplu, alegeti obiectele promotionale dorite si cutiile aferente, modul de personalizare.

Instrumente de scris

Care este obiectul promotional care este folosit zilnic indiferent de varsta? Desigur sunt instrumentele de scris, pentru ca vorbele se evapora, scrisul ramane. Micutii de la gradinita invata sa coloreze, scolarii insusesc arta scrisului, adolescentii scriu scrisori de dragoste, oameniide afaceri scriu contracte, varstnicii rezolva integrame. In lumea creioanelor cu grafit, a creionelor mecanice, evidentiatoarelor, a pixurilor (din plastic, touch screen,ecologice, aluminiu-metal,lemn sau excluzive) se regasesc si instrumente multifunctionale, seturi de scris in cutii de cadou. Toate categoriile de utilizatori isi gasesc produsele promotionale preferate din sutele de instrumente de scris existente pe site. Pixurile oferite sunt de calitate, de diferite forma si culori printre care puteti gasi instrumentul de scris preferat pentru personalizare. In cataloage gasiti modele , marimi diferite, gama coloristica variata, cu multiple posibilitati de imprimare. La materialele promotionale mai ieftine pentru personalizare propunem tampografie, la obiectele de reclama in cutiille cadou va sugeram imprimare prin serigrafie iar la instrumentele de scris exclusive gravura este tehnica de personalizare ideala. Printre obiectele noastre de publicitate gasiti brandurile cele mai renumite, gama instrumentelelor de scris Balmain, Charles Dichens care imbina eleganta clasica si cerintele estetice a obiectelor pentru birou.Celora care prefera stralucirea putem sa le oferim instrumentele de scrisdecorate cu cristale Swarovski. Instrumentel de scris de lux Cross se pot alege pentru de cei mai pretentios clienti . Instrumentele de scris clasice ,moderne ,cele uzuale, excluzive puteti sa le vizionati si in cataloage.