Cosul pentru cerere oferta este gol.
X
cautare obiecte promotionale

Paper carrying bag

Paper carrying bag with recycled brown paper on one side (140 gr/m?) and nonwoven laminated colour on the other (120 gr/m?). 7845-04
7845-04
40 x 38 x 0,1 cm
Pret: 2,88 Lei + tva

Greutate brut 0,063 kg
Cs Nincs egyesével csomagolva
198 db Raktáron
13.815 db 10.04.2020 mától számítva +6 nap a beérkezés

Paper carrying bag Alter culori

Paper carrying bag informatii de ambalare

Marime carton 45 x 53 x 30 cm m
Min 1 buc
Carton buc 200 buc

Materiale promotionale similare

Plasa pentru cumparaturi

Obiectul de reclama utilizat in fiecare zi de o mare parte a populatiei sunt gentile. Sunt produse promotionale foarte variate: plase pentru cumparaturi, genti pentru conferinte, geanta pentru laptop, genti pentru umar, rucsac, genti frigorifice, genti sport, sac sport, valize troller, geanta de voiaj, geanta de costum, si bineinteles si accesorii pentru geanta. Obiectele promotionale nelipsite de la diferite conferinta, simpozioane, cursuri de formare, sunt gentile de diferite modele, culori, marimi. Ofertele noastre au un raport pret calitate foarte bun. Logourile sau textele dorite sunt personaliate prin serigrafie in general sau prin tampografie. Produsele promotionale sunt de la cele mai simple la categoria premium, genti cu una doua comportamente, cu buzunare frontale, buzunare laterale, cu fermoar,cu bretele ajustabile, unele rucsacuri sunt prevazute cu spatele captusit , altele au elemnte reflectorizante, pentru ca sa gasit obiectele promotionale cele mai reprezentative in functie de bugetul propus.

Genti, rucsacuri

Obiectul de reclama utilizat in fiecare zi de o mare parte a populatiei sunt gentile. Sunt produse promotionale foarte variate: plase pentru cumparaturi, genti pentru conferinte, geanta pentru laptop, genti pentru umar, rucsac, genti frigorifice, genti sport, sac sport, valize troller, geanta de voiaj, geanta de costum, si bineinteles si accesorii pentru geanta. Obiectele promotionale nelipsite de la diferite conferinta, simpozioane, cursuri de formare, sunt gentile de diferite modele, culori, marimi. Ofertele noastre au un raport pret calitate foarte bun. Logourile sau textele dorite sunt personalizate prin serigrafie in general sau prin tampografie. Produsele promotionale sunt de la cele mai simple la categoria premium, genti cu una doua compartimente, cu buzunare frontale, buzunare laterale, cu fermoar,cu bretele ajustabile, unele rucsacuri sunt prevazute cu spatele captusit, altele au elemnte reflectorizante, pentru ca sa gasit obiectele promotionale cele mai reprezentative in functie de bugetul propus.