Cosul pentru cerere oferta este gol.
X
cautare obiecte promotionale

Large freedom convention tote bag

Large freedom convention tote bag. Open main compartment. Die-cut handle. Heat-sealed construction with slim design. Reusable and a great alternative to plastic bags or for tradeshows and conventions. 80g Non-woven polypropylene. 12037700
12037700
33 x 41,9 cm
Pret: 2,16 Lei + tva

Greutate brut 0,027 kg
Cs Nincs egyesével csomagolva
55.028 db 10.04.2020 mától számítva +6 nap a beérkezés
49 db 25.03.2020 számítva +6 nap a beérkezés

Large freedom convention tote bag Alter culori

Large freedom convention tote bag informatii de ambalare

Marime carton 44X35X30CM m
Min 1 buc
Carton buc 300 buc

Materiale promotionale similare

Plasa pentru cumparaturi

Obiectul de reclama utilizat in fiecare zi de o mare parte a populatiei sunt gentile. Sunt produse promotionale foarte variate: plase pentru cumparaturi, genti pentru conferinte, geanta pentru laptop, genti pentru umar, rucsac, genti frigorifice, genti sport, sac sport, valize troller, geanta de voiaj, geanta de costum, si bineinteles si accesorii pentru geanta. Obiectele promotionale nelipsite de la diferite conferinta, simpozioane, cursuri de formare, sunt gentile de diferite modele, culori, marimi. Ofertele noastre au un raport pret calitate foarte bun. Logourile sau textele dorite sunt personaliate prin serigrafie in general sau prin tampografie. Produsele promotionale sunt de la cele mai simple la categoria premium, genti cu una doua comportamente, cu buzunare frontale, buzunare laterale, cu fermoar,cu bretele ajustabile, unele rucsacuri sunt prevazute cu spatele captusit , altele au elemnte reflectorizante, pentru ca sa gasit obiectele promotionale cele mai reprezentative in functie de bugetul propus.

Genti, rucsacuri

Obiectul de reclama utilizat in fiecare zi de o mare parte a populatiei sunt gentile. Sunt produse promotionale foarte variate: plase pentru cumparaturi, genti pentru conferinte, geanta pentru laptop, genti pentru umar, rucsac, genti frigorifice, genti sport, sac sport, valize troller, geanta de voiaj, geanta de costum, si bineinteles si accesorii pentru geanta. Obiectele promotionale nelipsite de la diferite conferinta, simpozioane, cursuri de formare, sunt gentile de diferite modele, culori, marimi. Ofertele noastre au un raport pret calitate foarte bun. Logourile sau textele dorite sunt personalizate prin serigrafie in general sau prin tampografie. Produsele promotionale sunt de la cele mai simple la categoria premium, genti cu una doua compartimente, cu buzunare frontale, buzunare laterale, cu fermoar,cu bretele ajustabile, unele rucsacuri sunt prevazute cu spatele captusit, altele au elemnte reflectorizante, pentru ca sa gasit obiectele promotionale cele mai reprezentative in functie de bugetul propus.