Obiecte Promotionale - promofactory.ro  logo
× Obiecte promotionale COVID-19 Home Office Produse Eco EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Produse unicate Marci Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
Cosul pentru cerere oferta este gol.
Cosul pentru cerere oferta este gol.

Baterie externă USB Potion

Baterie externă USB cu carcasă din alumicrou - 2200 mAh ,cu cablu micro USB.
AP897080-10
Pret: 23,88 Lei + tva
247 db pe stoc

Baterie externă USB Potion Alter culori

Baterie externă USB Potion Personalizare

Pozitie: I. Eleje
Personalizare: Tampografie (P2)
Personalizare culori max: 4
Personalizare marima max: 60 x 10
Pozitie: I. Eleje
Personalizare: Gravura (E1)
Personalizare culori max: 0
Personalizare marima max: 60 x 10
Pozitie: II. Hátulja
Personalizare: Tampografie (P2)
Personalizare culori max: 4
Personalizare marima max: 60 x 10
Pozitie: II. Hátulja
Personalizare: Gravura (E1)
Personalizare culori max: 0
Personalizare marima max: 60 x 10
Pozitie: III. Alja
Personalizare: Doming (DO1)
Personalizare culori max: Full Color
Personalizare marima max: 20

Baterie externă USB Potion informatii de ambalare

Min 50 buc
Carton buc 100 buc
Greutate carton brut 9.6 kg
Greutate carton net 9 kg
Marime carton 31.5x9x30.5 m
Volum carton 0.02306 m3

Baterie externă USB Potion Informatii de stock

Materiale promotionale similare

Power bank 2200 mAh

Power Bank sau Baterie Externa. De energie avem nevoie in totdeauna, este o placere deosebita sa primesti cadou o baterie externa. Bateria externa este cunoscuta și sub denumirea de "Acumulator extern" precum și de "Power Bank" Intotdeauna este utila pentru a-ti pastra dispozitivele electronice incarcate, fie ca vorbim de telefonul mobil, de tableta, jocuri, aparat de fotografiat sau de alte dispozitive electronice cu cablu USB. Aztazi cand numarul de fani care utilizeaza tehnologii moderne este in plina ascensiune alegerea obiectelor promotionale este bine sa se faca si din aceasta categorie. Optiunea trebuie facuta cu grija, sa fie compatibila cu aparatele utilizate. Capacitatea unei baterii externe se masoara in miliamperi ora (abreviat mAh). Modele de power bank sunt foarte variate cu diferite capacitati Power Bank 2200 mAh; 2400 mAh; 4000 mAh ; 4800 mAh; 5000 mAh ; 9800 mAh; 10000mAh etc. Cu cat capacitatea unei baterii externe este mai mare, cu atat poate încarca mai multe dispozitive dintr-un singur ciclu de reincarcare. Produsele promotionale din aceasta categorie pot fii imprimate prin tampografie , cu UV led tehnologii sau gravare.

Power bank

Power Bank sau Baterie Externa De energie avem nevoie in totdeauna, este o placere deosebita sa primesti cadou o baterie externa Bateria externa este cunoscuta și sub denumirea de "Acumulator extern" precum și de "Power Bank" Intotdeauna este utila pentru a-ti pastra dispozitivele electronice incarcate, fie ca vorbim de telefonul mobil, de tableta, jocuri, aparat de fotografiat sau de alte dispozitive electronice cu cablu USB. Aztazi cand numarul de fani care utilizeaza tehnologii moderne este in plina ascensiune alegerea obiectelor promotionale este bine sa se faca si din aceasta categorie. Optiunea trebuie facuta cu grija, sa fie compatibila cu aparatele utilizate. Capacitatea unei baterii externe se masoara in miliamperi ora (abreviat mAh). Modele de power bank sunt foarte variate cu diferite capacitati Power Bank 2200 mAh; 2400 mAh; 4000 mAh ; 4800 mAh; 5000 mAh ; 9800 mAh; 10000mAh etc. Cu cat capacitatea unei baterii externe este mai mare, cu atat poate încarca mai multe dispozitive dintr-un singur ciclu de reincarcare. Produsele promotionale din aceasta categorie pot fii imprimate prin tampografie , cu UV led tehnologii sau gravare.