Obiecte Promotionale - promofactory.ro  logo
× Obiecte promotionale COVID-19 Home Office Produse Eco EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Produse unicate Marci Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
Cosul pentru cerere oferta este gol.
Cosul pentru cerere oferta este gol.

Baterie externă Keox

Baterie externă cu cablu USB, din platic, 2000 mAh.
AP741925-10
Pret: 22,30 Lei + tva
1.495 db pe stoc
17.770 db peste 7-10 zile

Baterie externă Keox Alter culori

Baterie externă Keox Personalizare

Pozitie: I. Teteje
Personalizare: Tampografie (P2)
Personalizare culori max: 4
Personalizare marima max: 60 x 12
Pozitie: I. Teteje
Personalizare: Print UV (UV)
Personalizare culori max: Full Color
Personalizare marima max: 60 x 12
Pozitie: II. Jobb oldal
Personalizare: Tampografie (P2)
Personalizare culori max: 4
Personalizare marima max: 60 x 12
Pozitie: III. Bal oldal
Personalizare: Tampografie (P2)
Personalizare culori max: 4
Personalizare marima max: 60 x 12

Baterie externă Keox informatii de ambalare

Min 50 buc
Carton buc 100 buc
Greutate carton brut 11 kg
Greutate carton net 10 kg
Marime carton 40x10x40 m
Volum carton 0.0544 m3

Baterie externă Keox Informatii de stock

Materiale promotionale similare

Power bank 2200 mAh

Power Bank sau Baterie Externa. De energie avem nevoie in totdeauna, este o placere deosebita sa primesti cadou o baterie externa. Bateria externa este cunoscuta și sub denumirea de "Acumulator extern" precum și de "Power Bank" Intotdeauna este utila pentru a-ti pastra dispozitivele electronice incarcate, fie ca vorbim de telefonul mobil, de tableta, jocuri, aparat de fotografiat sau de alte dispozitive electronice cu cablu USB. Aztazi cand numarul de fani care utilizeaza tehnologii moderne este in plina ascensiune alegerea obiectelor promotionale este bine sa se faca si din aceasta categorie. Optiunea trebuie facuta cu grija, sa fie compatibila cu aparatele utilizate. Capacitatea unei baterii externe se masoara in miliamperi ora (abreviat mAh). Modele de power bank sunt foarte variate cu diferite capacitati Power Bank 2200 mAh; 2400 mAh; 4000 mAh ; 4800 mAh; 5000 mAh ; 9800 mAh; 10000mAh etc. Cu cat capacitatea unei baterii externe este mai mare, cu atat poate încarca mai multe dispozitive dintr-un singur ciclu de reincarcare. Produsele promotionale din aceasta categorie pot fii imprimate prin tampografie , cu UV led tehnologii sau gravare.

Power bank

Power Bank sau Baterie Externa De energie avem nevoie in totdeauna, este o placere deosebita sa primesti cadou o baterie externa Bateria externa este cunoscuta și sub denumirea de "Acumulator extern" precum și de "Power Bank" Intotdeauna este utila pentru a-ti pastra dispozitivele electronice incarcate, fie ca vorbim de telefonul mobil, de tableta, jocuri, aparat de fotografiat sau de alte dispozitive electronice cu cablu USB. Aztazi cand numarul de fani care utilizeaza tehnologii moderne este in plina ascensiune alegerea obiectelor promotionale este bine sa se faca si din aceasta categorie. Optiunea trebuie facuta cu grija, sa fie compatibila cu aparatele utilizate. Capacitatea unei baterii externe se masoara in miliamperi ora (abreviat mAh). Modele de power bank sunt foarte variate cu diferite capacitati Power Bank 2200 mAh; 2400 mAh; 4000 mAh ; 4800 mAh; 5000 mAh ; 9800 mAh; 10000mAh etc. Cu cat capacitatea unei baterii externe este mai mare, cu atat poate încarca mai multe dispozitive dintr-un singur ciclu de reincarcare. Produsele promotionale din aceasta categorie pot fii imprimate prin tampografie , cu UV led tehnologii sau gravare.